Solskydd inomhus

Solskyddet i ditt hus har flera viktiga funktioner. Persienner, gardiner, lameller och plissér ska ge skugga och medverka till behaglig temperatur. De ska också förhindra skador från solens skarpa strålar och skydda golv, väggar och möbler från att blekas eller gulna. Solskyddet är samtidigt en attraktiv del av din inredning och ett sätt att skärma av och förhindra insyn. 

Persienner, plisséer och lameller - men också mycket annat

På Karlstad Solskydd har vi samlat det bästa marknaden erbjuder vad gäller solskydd och fönsterinredning. Hos oss finns ett brett program av aluminium- och träpersienner men också ett omfattande sortiment av lamell-, plissé- och rullgardiner. I vår utställning visas också bl a insektsnät. 

Hos oss formas produkten alltid efter dina önskemål. Kunniga fackmän lyssnar, mäter och inspirerar och monterar ett solskydd skräddarsytt efter dina behov.    

Handplockat det allra bästa

Under drygt 40 år har vi sökt det bästa och satt samman ett sortiment vi själva anser svårslaget. I vår utställning visas Duetter och plisséer, persienner och rullgardiner från välkända KD Solskydd, Sandatex samt träpersienner från Svenska Träpersienner.

PlisségardinPersiennerLamellgardiner