Persienner

Med en bra persienn kan du med enkla handgrepp, fjärrstyrning eller automatik reglera insyn och ljusflöde. Persiennen är samtidigt ett dekorativt inslag i rummets interiör med stor variation sett till färg och form.

Persiennen monteras mellan glaset eller fritt i fönstret. En frihängande persienn lämpar sig väl för lodräta fönster. En uppspänd persienn hålls på plats med hjälp av wire och är därför optimal till vippfönster och dörrar.

Karlstad Solskydd erbjuder ett stort utbud av persienner. Du väljer själv mellan aluminium och trä men också mellan olika lamellbredder. Vi måttanpassar efter dina önskemål och skapar utan problem varianter även till fönster med udda former.

Våra persienner hämtas från ledande tillverkare som KD-Solskydd.

Aluminiumpersienner

Persienn 25 mm

Persienner med 25 mm lameller finns i många spännande varianter med sektionsindelad öppning, dubbel öppning, mönster och top down/bottom up.

Persienn 50 mm

En persienn med 50 mm breda lameller passar större fönster. Erbjuds i ett stort antal färger. Du kan också välja om du vill ha breda eller smala stegband.

Träpersienner

Trä är ett eftertraktat inslag i svenska hem. Vackra persienner i olika träslag kan matchas med möbler och annan inredning.

Vi erbjuder ett brett program av träpersienner från Svenska Träpersienner. Persiennerna erbjuds i bredden 50 mm och finns tillgängliga i många olika massiva träslag samt äveni  aluminium och perforerad aluminium.

Även träpersiennerna måttanpassas och monteras av kunniga fackmän.

Aluminiumpersienner 25 mm Aluminiumpersienner 50 mm Aluminiumpersienner 70 mmTräpersienner