Välkommen till Karlstad Solskydd

Karlstad Solskydd är Karlstads och Värmlands ledande leverantör av solskydd. Hos oss finner du det bästa och senaste inom modernt solskydd. I vår nyinredda butik erbjuds markiser, fasadpersienner, markisoletter och screens för utvändig montering sida vid sida med ett stort sortiment av persienner, rullgardiner, Duetter och plisséer för invändig fönsterinredning.

Kvalitet och erfarenhet

Kvaliteten är viktig. Våra produkter ska svara upp mot våra kunders önskemål även då kraven är extremt höga. Lika viktig är kunskapen. Med erfarna säljare och montörer ska vi alltid kunna bidra med inspiration och kunnig vägledning i valet av solskydd. Självklart ska vi även erbjuda bra service och trygga garantivillkor.

Hämta inspiration i vår butik

Sortimentet är brett och innehåller handplockade produkter från erkända tillverkare. I vår butik i Karlstad finner du de senaste nyheterna från välkända specialister som KD Solskydd, Sandatex, Dickson. Här finns också reservdelar till persienner och markiser.

Välkommen in för en visning och en vägledande konsultation. Vi tar emot i ljusa, fräscha lokaler på bekvämt bilavstånd från Karlstad centrum med egen parkering precis utanför dörren. Välkommen in i butiken!

Kunder i Karlstad, Värmland och mellansverige

Till Karlstad Solskydd är alla välkomna. Våra kunder finns bland privata och offentliga köpare såväl i Karlstad som i övriga Värmland. Vår marknad växer succesivt och vi har idag även kunder långt utanför länets gränser.

Vår historia

Karlstad Solskydd grundades redan 1975. Under drygt 40 år har vi byggt ett sortiment och en erfarenhet vi är tämligen ensamma om. I juli 2011 förvärvades företaget av Kenneth Svensson och Mikael Persson, båda med gedigen erfarenheter av affärer sedan 1990, sedan sommaren 2016 är enbart Mikael Persson ägare.

Certifieringar

Karlstad Solskydd är medlem av Svenska Solskyddsförbundet, solskyddsbranschens gemensamma organisation för stöd och utveckling av branschens företag.

Vi är dessutom medlemmar i SafeTrade vilket underlättar våra affärer med offentliga köpare inom stat, kommun och landsting.

Välkommen till Kralstad SolskyddKarlstad Solskydd på Örsholmen