Solskydd inomhus

Duette & Plissé

Duette & plissé

Duette & plisségardiner är ett praktiskt och snyggt alternativ till vanliga traditionella gardiner. Kombination av design och funktionalitet gör dem till en vacker inredningsdetalj i alla hem.

Duettegardinen har unika celler med förmåga att isolera värmen där du vill ha den. Duetten är dessutom snygg, ljudabsorberande och energieffektiv!

Plisségardiner är en nättare gardin som erbjuds i olika tätheter. De flesta plisségardiner är ljusfiltrerande vilket ger ett behagligt ljusinsläpp i rummet.

Mer produktinformation på StyRas hemsida

Rullgardin

Rullgardin

Rullgardiner är ett smart och enkelt alternativ för reglering av rummets ljussättning. Ett modernt och mångsidigt solskydd som passar lika bra i sovrummet som i köket.

Med hundratals färger och mönster att välja mellan samt med allt från mörkläggande till transparenta vävar löser en rullgardin de flesta av dina behov.

Mer produktinformation på StyRas hemsida

Lamellgardin

Lamellgardin

Lamellgardinen ger en exklusiv textilskänsla kring stora fönsterpartier men är samtidigt ett funktionellt solskydd som du enkelt finjusterar precis som du vill ha det. Med sin stilrena och moderna form är lamellgardinen mångsidig och passar lika bra ute på den inglasade altanen som inne i sovrummet. Lamellgardinen erbjuds till både stora och små fönster.

Mer produktinformation på StyRas hemsida

Persienn

Persienn

Med en persienn kan du med enkla handgrepp reglera både insyn och ljusflöde. Persiennen är samtidigt ett dekorativt inslag i rummets interiör med stor variation sett till färg och form. Persiennen monteras mellan glasen eller i glasfalsen.

Mer produktinformation på StyRas hemsida

Insektsnät

Insektsnät

Med rätt insektsnät i dina fönster och dörrar kan du njuta av frisk luft året om samtidigt som myggor och andra insekter stängs ute. Allt tillverkas efter dina dörr- och/eller fönstermått för absolut bästa passform.

Mer produktinformation på StyRas hemsida

Vi är en komplett leverantör av StyRas solskyddsprodukter