Bra underhåll förlänger livslängden

Samtliga produkter från Karlstad Solskydd har en enastående hög kvalitet. Trots detta måste de regelbundet skötas om för att finish och funktionalitet ska kunna bevaras. Mycket av underhållet kan utföras av dig. Annat kan komma att behöva en fackmans kunskaper.

Eget underhåll

Löpande underhåll av ditt solskydd kräver inga förkunskaper eller specialutrustning. Med praktiskt handlag och normal städutrustning kan markiser, persienner, gardiner och andra solskyddsprodukter hållas fräscha länge.

Anvisningar via QR-kod

Vid leverans/montage av era solskydd bifogas en QR-kod. Scanning av koden ger dig tillgång till en rad olika dokument kring bland annat drift och skötsel. Följ dessa råd och njut av er solskyddsprodukt i många år framöver.   

Regelbunden rengöring

Stativ och duk på utvändiga solskydd bör rengöras minst en gång i kvartalet för att bibehålla sin finish. Använd mjuk trasa och ljummet vatten. Använd inte högtryckstvätt eftersom det kan skada väven och eventuell styrutrustning.

Invändiga solskydd som t.ex rullgardiner, persienner, lamellgardiner och plisséer rengörs lämpligen med dammborste följt av avtorkning med ljummet vatten och mjuk trasa. Dammsugare med mjuk borste kan fungera som alternativ.

Underhåll av StyRas produkter

Reparation och service från Karlstad Solskydd

Karlstad Solskydd och våra diplomerade installatörer erbjuder reparationer av solskyddsprodukter under förutsättning att det finns reservdelar/komponenter att tillgå. Som kund kan du lugnt räkna med att våra montörer står beredda när något blir fel.

Vid fel eller frågor kring underhåll, kontakta oss på

Tel: 054-85 33 03 
E-post: mail@karlstad-solskydd.se.

Serviceavtal

Ett serviceavtal med Karlstad Solskydd innebär att tryggt kunna lita på att allt fungerar.

Serviceavtalet omfattar förebyggande underhåll som till exempel kontroll av motorns funktion, fasadinfästning, smörjning av rörliga delar och kontroll av vävarnas skick.

Avtalens innehåll och villkor formas efter varje kunds, fastighets eller projekts specifika förutsättningar.

Vi är en komplett leverantör av StyRas solskyddsprodukter