Välkommen till Karlstad Solskydd

Karlstad Solskydd är Karlstads och Värmlands ledande leverantör av solskydd. Hos oss finner du det bästa och senaste inom modernt solskydd. I vår nyinredda butik erbjuds markiser, fasadpersienner, markisoletter och screens för utvändig montering, sida vid sida med ett stort sortiment av persienner, rullgardiner, Duetter och plisséer för invändig fönsterinredning.

 

Kvalitet och erfarenhet

Kvaliteten är viktig. Våra produkter ska svara upp mot kunders önskemål även då kraven är extremt höga.

Lika viktig är kunskapen. Med erfarna säljare och montörer ska vi alltid kunna bidra med inspiration och kunnig vägledning i valet av solskydd. Självklart ska vi även erbjuda bra service och trygga garantivillkor.

Det bästa från marknadsledande leverantörer

Sortimentet är brett och innehåller handplockade produkter från erkända tillverkare. I vår butik i Karlstad finner du de senaste nyheterna från StyRa som är vår partner och huvudleverantör.

Programmet innehåller dock även ett handplockat urval från kvalitetsleverantörer som Somfy, Sandatex, Jarisafe, Dickson och Becker.

I vår butik visar vi vad vi har

I vår nyinredda butik – på bekvämt bilavstånd från Karlstad centrum och med egen parkering precis utanför dörren – visar vi utvalda delar av vårt sortiment.

Välkommen in för en visning och en vägledande konsultation.

Kunder i Karlstad, Värmland och Mellansverige

Till Karlstad Solskydd är alla lika välkomna. Våra kunder finns bland privata och offentliga köpare såväl i Karlstad som i övriga Värmland. Vår marknad växer succesivt och vi har idag kunder även långt utanför länets gränser.

Certifieringar

Karlstad Solskydd är medlem av Svenska Solskyddsförbundet, solskyddsbranschens gemensamma organisation för stöd och utveckling av branschens företag.

Vi är dessutom medlemmar i SafeTrade vilket underlättar våra affärer med offentliga köpare inom stat, kommun och landsting.

Vi är en komplett leverantör av StyRas solskyddsprodukter