Smarta lösningar för styrning av ditt solskydd

Motorisering och fjärrstyrning ligger utan tvekan i tiden. Detsamma gäller smarta hemlösningar för solskydd. Tillsammans med kvalificerade partners, som till exempel Somfy, kan vi erbjuda lösningar där du styr dina solskydd med smarta reglage eller via mobilen, plattan, datorn eller varför inte via Google Home. Är du nyfiken på en modern och bekväm lösning? Fråga oss!

Motorstyrda solskydd förenklar din vardag

Motoriserat solskydd är en lika genial som bekväm lösning. Solskydden styrs via ett knapptryck på din "trådlösa vägg" eller med hjälp av en handsändare.

Komplettera med en ”solpuck” med solautomatik placerad på fasaden som känner av ljuset/luxvärdet och styr dina zip-screens. Automatiken ger ett behagligt inomhusklimat utan att du själv behöva tänka på hanteringen.

Har du fönstermarkiser kan dessa kompletteras med en kombinerad sol/vind-automatik som när som helst kan ställas om till manuell styrning via den trådlösa sändaren.

Ett motordrivet solskydd i kombination med automatik förlänger livslängden på ditt solskydd och förbättrar klimatet i fastigheten. Motordriften eliminerar också behovet av lösa linor vilket ökar barnsäkerheten.

Kan detta vara lösningen för dig? Vi ger dig gärna råd på vägen!

Smarta totallösningar via Internet

Med en smart liten box – TaHoma by Somfy – kan du enkelt via nätet ta kontrollen över ditt hems funktioner.

Boxen länkar samman alla produkter till en app med vars hjälp du kan styra och kontrollera, t.ex ditt solskydd, när som helst och var du än befinner dig i världen. Det enda som krävs är en internetuppkoppling.

Vill du ha hjälp att skapa en egen lösning för ditt hem? Kontakta oss!

Läs mer om Somfy:s lösningar

Vi är en komplett leverantör av StyRas solskyddsprodukter